Data Värnamo

Som elektriker av stor bredd så ligger även nätverk och datorer oss varmt om hjärtat. Många gånger så kräver nätverk och installationen utav dem en hel del problemlösning, något som i sin tur kräver både kunskap och passion för att kunna hanteras. Som tur är så har vi har dem bägge.

Idag så har data och IT tagit sig ett stadigt tag om samhället och behovet av nätverk som fungerar och som är utformade på ett bra sätt gentemot ändamålet är större än vad det någonsin tidigare varit. I stort sett samtliga institutioner och individer kan på ett eller annat vis i olika mån dra nytta av ett nätverk och vi har idag en stor efterfrågan på kunniga nätverkselektriker. Vi förstår kundens behov av snygga och effektiva lösningar och hjälper också mer än gärna till för att uppnå bästa prestanda både hos privatpersoner i deras hem samt på företag och kontor av alla storlekar.

Låt oss ordna med ett välfungerande nätverk

När det är dags för nya elsystem så vet vi hur viktigt det är att inte bara se till det behov som finns där i dagens läge, man bör också blicka framåt och mot kommande veckor, månader och till och med år. Tekniken utvecklas i ett snabbt skede och därefter så följer också behov och möjligheter. Vi hjälper er gärna med råd om lösningar angående den fasta telefonin i byggnaden, ström, datanät m.m. Efter att vi sedan nått en slutgiltig lösning som vi alla är överens om känns rätt och som stämmer in på era förväntningar så bygger bygger vi också datalösningarna därefter.

Dagligen så är vi behjälpliga i Värnamo. Vi arbetar med och för ett flertal olika kunder runt om och precis utanför kommunen för att underlätta deras nätverksanvändning. Vi har hjälpt både privatpersoner och företag genom åren som vi arbetat på marknaden och kan stolta också konstatera att flera återvänt då de stått inför nya problem som vi haft lösningen på.

Några utav de områden som vi behärskar väl och dagligen arbetar inom är:

  • IP-telefoni

  • Kontorsnätverk

  • Trådlösa nätverk som fungerar inom kontorsmiljöer

  • Trådlösa områdesnätverk

  • Stadsnät

  • Blåsfiber

  • Besiktningar utefter standarder

  • fastighetsnät

Precis som med alla våra tjänster så erbjuder vi också för datatjänster att ta fram en gratis offert innan jobbet påbörjas. Vi vill att kunderna ska kunna känna sig trygga med oss och anser därför att ett färdigt avtal innan påbörjat arbete är en av nycklarna till förtroende.

Självklart så är den som kommer för att hjälpa dig på jobbet eller i ditt hem fullt utbildad och behörig till att arbeta med datorer och nätverk. Vi lägger dessutom också stor vikt vid fortbildning och ägnar mycket av våran tid till att hänga med i de senaste trenderna, de nyaste systemen på marknaden och de lösningar som ligger allra bäst i tiden och som stämmer överens med morgondagens. Vi är också mycket noggranna med att de verktyg och produkter som vi använder oss utav är godkända och utav bästa kvalitet.