El Värnamo

Elarbeten av större och mindre omfattning har ända sedan företagets start legat till grunden för verksamheten. Därav så har vi också gott om erfarenheter från såväl bostäder, lantbruk och industrier och med vår numera en ytterst bred kunskapsbank så kan vi med säkerhet lova att vi har möjligheten att hitta det som är rätt och bäst för just er oavsett vad ni sitter på för behov.

Behörighet och certifikat

El är en mycket kraftig källa som därför också bör behandlas med den respekt och försiktighet som krävs. Många utav de projekt och sysslor som finns hemma i de svenska hushållen och som rör elen på ett eller annat vis är man inte enligt svensk lag tillåten till att själv ordna med. Lagen som gäller kräver att den som sköter om dessa bitar är certifierad och en behörig elektriker av rätt behörighetsgrad. Det handlar helt om säkerhet. Både om sin egna och de personer som vistas runt omkring. En del saker klarar man rent av heller inte av på egen hand utan behöver ha en hjälpande hand.

El som behandlas på ett felaktigt sätt kan leda till mycket svåra skador och olyckor som i värsta fall leder till dödsfall. Exempelvis så finns det en del större chanser till att det skulle kunna börja brinna eller så riskerar man att ge sig själv eller någon annan i hemmet en livsavgörande stöt. Skulle sedan olyckan vara framme och det visar sig att man själv ordnat med elen så kommer man inte bara nekas ersättning från sitt försäkringsbolag, man kan också dömas till hårdare straff för sina handlingar och det som de orsakat.

Låt oss hjälpa dig att skydda det du håller kärt

Det är här som vi kommer in. Vi har det som krävs för att utföra korrekta elarbeten av alla storlekar. Vi har licens för att både behandla starkström, el i våtrum samt i kök etc. och genom att be om vår hjälp kan du få arbetet gjort och sova tryggt därefter vara säker på att elen är korrekt. Du får inte bara elen installerad utan den installeras du får dessutom också en installation som är utförd helt riktigt utefter samtliga förordningar och lagar skrivna för Sverige.

För kundens räkning så utför vi bland annat:

  • Installationer av värmekablar samt golvvärme.

  • Förläggning av kablar under mark.

  • Utförande utav diverse olika fasta installationer.

  • Byter ut ojordade vägguttag i byggnaden mot jordade.

  • Underhåll och service

  • Butiksinstallationer

  • Belysning

  • Kök och vitvaror

  • Reparationer och mycket mer.

Bor du i eller utanför Värnamo? Kontakta oss om du har behov utav hjälp med din el där hemma eller om du har några övriga frågor som rör el. Vi erbjuder också samtliga potentiella och nuvarande kunder en fri offert över vad arbetet skulle komma att kosta. Högsta servicenivå är en viktig beståndsdel för oss och vi vill att våra kunder ska kunna känna sig trygga och säkra då de anställer oss.

Var smart, låt oss sköta din el. Vi har hjälpt hundratals i behov av hjälp med elen och står redo för att också ta hand om din.