Larm Värnamo

Ett hem är för de allra flesta så mycket mer än just bara ett hus med väggar och tak där man kan sova, äta och tvätta sig. Det är en viktig del utav ens liv som dessutom också innehåller allt det som man äger och älskar. Ett hem ska också vara en trygg plats. En säker zon där man kan varva ner, återhämta sig och koppla av.

Att installera ett larm är den optimala lösningen för de som vill kunna slappna av och känna sig säkra och skyddade. Oavsett om man sover borta eller ligger hemma i sängen så kan man förlita sig på att man är skyddad liksom allt annat och de som betyder mest i livet.

För både företag och bostäders trygghet

Även företag behöver skydda sin verksamhet. Samtliga byggnader så som kontor, butiker och lagerlokaler är i stort behov utav övergripande larmsystem som ser till så att allt där inne är i tryggt förvar då ingen är på plats och ser över det. Genom att sista man som går hem för dagen låser och larmar så kan man vara lite tryggare i att det man återvänder till dagen efter är det samma som det man lämnade.

Detta är vad vi vill erbjuda alla våra kunder med våra elinstallationer. En säker oas där inget eller ingen ska kunna hota att störa i friden. Oavsett om det gäller hemmet, arbetet eller sommarstugan så ska alla obehöriga kunna motas.

Genom alla våra år som verksamma elinstallatörer så har vi hjälpt hundratals människor till ett tryggare leverne och vi brinner för att hitta de bästa lösningarna som låter kunden slappna av. Vi har flera olika larmlösningar som vi arbetar med för att anpassa slutresultatet utefter kundernas önskningar och behov. Vi kan erbjuda allt ifrån enklare larm till framdörren till med avancerade alternativ som också uppmärksammar rökutveckling och som även larmar direkt vidare till en larmcentral vid eventuellt inbrott eller eventuell brand.

Inbrottslarm

Vi både projekterar och utför säkerhet installationer utefter de behov som finns och kundernas önskemål. Möjligheterna till att kunna skräddarsy sin larmanordning är idag stora. Vi kan hjälpa till med allt från enklaste larm till att också ordna med överfallslarm, passerkontroll, kameraövervakning, utrymningslarm etc.

Brand- och utrymning

Ett brandlarm som signalerar att det är dags att utrymma lokalerna är förmodligen det viktigaste larmet av dem alla. Skillnaden mellan att ha ett eller inte kan vara liv och död. Idag så jobbar vi med flera olika godkända märken och firmor för att kunna erbjuda dig just den lösning av brand- och utrymningslarm som du önskar.

Trygghetslarm

Driver du ett boende eller annan inrättning där ett trygghetslarm kan kännas viktigt att ha så hjälper vi gärna till. Med hjälp av ett trygghetslarm kan man snabbt vid behov påkalla hjälp. Man kan också koppla det direkt till en larmcentral eller ansvarige i byggnaden. Vi hjälper er med både projektering, installation och därefter underhåll för att det ska fungera felfritt.

Vad behöver du för att vara säker? Vi har lösningarna och därtill med vår erfarenhet också kunskapen som krävs för att ge dig råd och guida dig till den larmlösning som passar allra bäst för att du ska kunna känna dig trygg och vara säker med att det du älskar och det som betyder mest är i tryggt förvar.

Hör av dig till oss för en kostnadsfri offert redan idag.